Κράτηση

Για κρατήσεις στείλετε μας email.
[email protected]

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ

Το all day Seaside Foodbar Petalo είναι το ιδανικό μέρος για να σβήσετε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας, να διασκεδάσετε στην ονομαστική σας γιορτή, να ανταλλάξετε ευχές αιώνιας αγάπης στο γάμο σας, να χαρείτε τη βάφτιση του παιδιού σας, ή ακόμη και για να οργανώσετε ένα καλοκαιρινό πάρτι δίχως κάποια αφορμή.

Petalo wedding 1

champagne

Όλες τις ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή μας οφείλουμε να τις γιορτάζουμε για να δημιουργούμε αναμνήσεις και να νικούμε έτσι το χρόνο που φεύγει! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας και να τους περιγράψετε τι θέλετε, από κει και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς.

Petalo wedding 3

Στις παροχές μας περιλαμβάνονται η μουσική, η εκτύπωση προσκλήσεων, η μεταφορά από και προς το χώρο σας, η εύρεση διαμονής στη Σύμη για τους φιλοξενούμενούς σας, ο στολισμός του καταστήματος και της εκκλησίας, η δημιουργία μπουμπουνιέρων κι αναμνηστικών δώρων, οι φωτογραφίες και το βίντεο, η διασκέδαση των παιδιών με επαγγελματίες εμψυχωτές, όπως και ό,τι άλλο χρειαστείτε για να απολαύσετε ανέμελοι αυτή την ιδιαίτερη στιγμή σας.

+302246072389
[email protected]

Petalo view 2
Petalo view 3