Κράτηση

Για κρατήσεις στείλετε μας email.
[email protected]

ΠΑΡΑΛΙΑ

Η παραλία του all day Seaside Foodbar Petalo προσφέρει μαγευτική θέα στο Γιαλό της Σύμης.

Το ρολόι του λιμανιού, τα πολύχρωμα νεοκλασικά σπίτια, τα πολυτελή γιότ και οι παραδοσιακές ψαρόβαρκες, είναι η πρώτη εικόνα που θα συναντήσετε μετά από κάθε βουτιά στα κρυστάλλινα νερά.

Petalo beach
Petalo beach view at mid day.

Sea ladder Flippers Snorkel

Κατά μήκος της προβλήτας υπάρχουν σε επιλεγμένα σημεία σκάλες που θα σας διευκολύνουν την πρόσβαση προς και από τη θάλασσα.

Petalo beach 4

Πάνω στη μακρόστενη ξύλινη προβλήτα, που από μακριά μοιάζει με κατάστρωμα πλοίου, υπάρχουν ξύλινα κιόσκια που προστατεύουν από τον ήλιο, ξαπλώστρες με στρώμα για ατελείωτη ηλιοθεραπεία, πουφ και μαξιλάρες για διάβασμα, όπως κι αναπαυτικές πολυθρόνες για να χαρείτε τη θέα πίνοντας τον πρωινό σας καφέ.

Στην παραλία, ξεκινήσετε τη μέρα σας με έναν αναζωογονητικό χυμό ή με κάποιον από τους specialty καφέδες μας και επιλέξετε ένα πιάτο από τον πρωινό μας κατάλογο μετά την πρώτη σας βουτιά.

Το μεσημέρι υπάρχουν επιλογές με χορταστικά κι υγιεινά σνακ, ενώ αν θέλετε μπορείτε να διαλέξετε και πιάτα από το μενού του εστιατορίου.

Petalo beach
Petalo sunbeds at the beach deck.

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να συνοδέψετε το πιάτο σας είτε με μια εξαιρετική παγωμένη ελληνική μπύρα, είτε με μια ετικέτα κρασιού από τον ελληνικό αμπελώνα είτε με ένα από τα σπιτικά μας κοκτέιλ!

Όσο ο ήλιος απομακρύνεται και παίρνει πορεία για να βυθιστεί πίσω από την εκκλησία του Ευαγγελισμού, ο λαμπερός ουρανός αντικαθίσταται από το απαλό σκοτάδι της νύχτας.

Στο λιμάνι, με τα πολλά φωτάκια που ανάβουν ταυτόχρονα, έχεις την εντύπωση ότι στήνεται γιορτή.

Οι ξαπλώστρες σιγά-σιγά αδειάζουν κι ο κόσμος μεταφέρεται προς το lounge bar για να συνεχίσει τη διασκέδασή του ακούγοντας χαλαρές μουσικές και χαζεύοντας το φεγγάρι που λούζει τη θάλασσα με κίτρινο φως.

Petalo deck at night